Custom Web Development

Tehnologii web

Ce este o tehnologie WEB și ce facem noi?

Tehnologiile WEB din zilele noastre sunt foarte variate și de obicei programatorii web se specializează pe câteva dintre ele.

Noi, ca și companie de dezvoltare aplicații web, ne-am axat pe tehnologii open-source, mai ales pe partea de procesare a informațiilor la nivel de server.

În acest sens, baza oricărei aplicații web pe care noi o dezvoltăm este PHP-ul.

Pentru parte de prezentare, adică ce se vede în browser, HTML-ul, JavaScript-ul și CSS-ul sunt esențiale.

Peste aceste tehnologii de bază, noi ne-am axat spre diverse framework-uri și CMS-uri consacrate pentru a oferi o dezvoltare rapidă și eficientă a aplicațiilor web.

 

Ce este un CMS?

CMSContent Management System

În câteva rânduri, un CMS este un sistem care ajută proprietarul unui website sau a unei aplicații web să își organizeze informația pe care o prezintă vizitatorilor.

Acesta are un mod plăcut și intuitiv de a permite proprietarilor de aplicații web să își pună informațiile în partea de prezentare astfel încât vizitatorii aplicației să înțeleagă viziunea sa.

Exemple de CMS-uri WEB: WordPress, Joomla

 

Ce este un framework?

Un framework este o colecție de funcții care oferă dezvoltatorilor de aplicații posibilitatea de a dezvolta diverse proiecte fără a fi nevoiți să scrie scrie întreaga aplicație de la zero.

Exemple de framework-uri WEB: Symfony, Phalcon, Yii, Laravel

 

Alegerea tehnologiei pentru realizarea aplicației WEB

Cel mai bine este ca alegerea tehnologiei în care este făcută aplicația web să fie lăsată la îndemâna celui care va realiza aplicația astfel încât timpul de producție să fie cât mai scurt.

De aceea, noi facem o analiză a cerințelor clientului astfel încât să putem să ii oferim cele mai soluții într-un timp cât mai scurt posibil.

 

Ce tehnologii folosim noi?

Nu ne dorim să îngrădim pe nimeni, de aceea noi ținem cont și de ce își dorește clientul.

Nimic nu este imposibil, acesta fiind și motivul pentru care acceptăm orice provocare în domeniul aplicațiilor web bazate pe PHP.

CMS-ul pe care noi îl recomandăm pentru site-uri de prezentare este WordPress, fiind folosit pe scară largă, iar suportul fiind unul destul de bun.

Pentru magazine online, recomandarea noastră fiind una dublă: PrestaShop sau WooCommerce.

Aplicațiile cu specificații exacte trebuie tratate într-un mod mai special. În cazul acestora, noi recomandăm folosirea unui framework precum Phalcon sau Symfony, ambele fiind foarte bune pentru orice tip de aplicație web custom-made. În combinație cu acestea, pentru partea de prezentare, interfața se poate realiza cu o combinație între Twitter BootStrap, jQuery, HTML, CSS, JavaScript, în funcție de ce se dorește să se întâmple în cadrul aplicației.

În cazul în care aveți o provocare pentru noi, așteptăm sa ne contactați fie prin intermediul acestui site, prin Facebook sau telefonic.

O zi frumoasă și productivă.